SAGA lanceert SAGA UNITY fansupport project

Terwijl SAGA op tour is in Europa voor hun “NO BORDER” WORLD TOUR 2014 EU, maakte SAGA gister bekend dat ze officieel een fansupport project zijn gestart onder de naam SAGA UNITY.

saga unitySAGA UNITY is een concept van een georganiseerde fansupport onder begeleiding van het management van SAGA, waarbij loyale fans hun eigen SAGA UNITY in hun eigen land beheren. Dit alles om de steun naar SAGA en de promotie van de unit te vergroten.

Voor diegene die mee willen doen met de UNITY, kunnen een bericht sturen naar de Facebook pagina van SAGA zelf met het verzoek om een eigen UNITY te starten of mee te doen met een bestaande UNITY. Hierna zullen de fans begeleidt worden naar het starten van een UNITY of aanmelden bij een bestaande UNITY. Elke UNITY lid zal samenwerken onder het motto van NO BORDER.

Voor UNITY leden die actief hebben meegedaan met de promotie van SAGA heeft SAGA enkele privileges bedacht. Momenteel zijn er in één nacht zijn er in 10 landen een SAGA UNITY gestart met aantal deelnemers tussen de 50 en 200. In Nederland en België zijn er ook SAGA UNITY pagina’s gestart!

Bron: Kizna Global Limited, Inc.

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?