SCANDAL maakt data bekend wereldtour 2015

Vorige maand werd bekend dat SCANDAL in 2015 een wereldtour gepland heeft staan met de titel WORLD TOUR 2015 “HELLO WORLD”. Het was al bekend dat de meiden in Europa gaan optreden, namelijk in Frankrijk en Verenigd Koninkrijk. Vandaag werden de data bekend gemaakt voor de wereldtour.

Op zaterdag 25 april treden de meiden op in Le Bataclan in Parijs in Frankrijk. Op zondag 26 april treden de meiden op in The Islington Academy in Londen. Andere data waren: Taiwan op zondag 10 mei en Hong Kong op vrijdag 29 mei. Tussendoor vindt er een concert plaats in de Verenigde Staten, waarvan de datum nog niet bekend is gemaakt.

SCANDAL in EUROPE 2015

B7KLAN heeft de organisatie van de Europese data op zich genomen. De voorverkoop van de twee data zal op woensdag 26 november bekend gaan worden. Daarnaast liet de organisatie weten dat er nog één extra datum bij het Europese gedeelte van de wereldtour gaat komen. De datum en locatie zal woensdag 3 december bekend gemaakt worden.

Bron: SCANDAL, B7KLAN

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?