Tennisster Kei Nishikori krijgt fanart van Prince of Tennis mangaka

Kei Nishikori heeft naam gemaakt sinds hij de eerste speler uit Japan is in de geschiedenis om in de top 10 van de Emirates AP Rakings te komen én daar staat hij vijfde achter de grote namen Roger Federer en Novak Djokovic. Hij is ook de eerste Aziatische spelen die de finale behaalde van een Grand Slam, namelijk die van de US Open. Hij wist namelijk Novak Djokovic te verslaan in de halve finale. Helaas won hij de Grand Slam niet, maar hij heeft een behoorlijke indruk achtergelaten in Japan. Vooral nadat hij het volgende zei na het behalen van de ATP kwartfinale: “Er is niemand die ik niet kan verslaan!”, het werd meteen trending op het internet.

Hij werd ook opgemerkt door luxe autobedrijf Jaguar, maar ook van The Prince of Tennis mangaka Takeshi Konomi! Nishikori is momenteel de nieuwe merk ambassadeur voor de Jaguar F-Type in Japan. Tijdens de presentatie van de F Type Kei Nishikori Editie auto kreeg Nishikori een Prince of Tennis style fanart als geschenk van Konomi.

In onderstaande video is de auto die gepresenteerd werd te zien, maar ook de artwork. In de tweede video is de artwork te zien en krijgt hij de felicitaties Takeshi Konomi.


Bron: Anime News Network

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?