Japan Expo Belgium is niet meer!

Japan Expo Belgium - all rights reserved

Japan Expo Belgium is niet meer! De organisatie achter Japan Expo Belgium geeft aan niet meer in staat te zijn om de volgende editie in 2015 door te laten gaan.

De organisatie liet in juni van dit jaar al weten dat de expo in 2014 niet door zou gaan en even een pauze zou inlassen. In die pauze zou de expo geherstructureerd worden naar een betere editie in 2015. Helaas zal er geen nieuwe editie meer komen.

Na haar oprichting in 2011 heeft Japan Expo elk jaar vele bezoekers mogen ontvangen een een interessant programma voor hen geboden. Japan Expo Belgium vond vanaf de eerste editie plaats in Tour & Taxis, waarbij de volledige ruimte werd benut. Uiteindelijk was het noodzakelijk om een nieuwe plaats te vinden met meer ruimte, zodat de expo verder zou kunnen groeien. De organisatie heeft laten weten dat er geen geschikte plaats is gevonden voor de verdere groei van het festival.

De organisatie achter Japan Expo Belgium hoopt het publiek van het festival in België te mogen zien op de volgende editie van Japan Expo in Parijs, deze zal in juli plaatsvinden.

Bron: Japan Expo Belgium

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Eén gedachte over “Japan Expo Belgium is niet meer!

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?