Wandel een Love Hotel binnen dankzij Google Street View!

Je hebt vast wel eens gehoord van de Love Hotels in Japan. Japan is zowat het enige land in de wereld waar dit soort hotels bestaan. Voor degene die nog niet weet wat een Love hotel is; een Love Hotel is een speciaal hotel waar mensen hun one-night stands kunnen houden of voor mensen die gewoon een keer de liefde ergens anders willen bedrijven. Love Hotels komen er in allerlei verschillende soorten en maten, elk met zijn eigen stijl en design!

pasharesort

Maar nu is er iets nieuws wat betreft de Love Hotels! Dankzij internet en Google Maps bestaat er nu de mogelijkheid om jezelf een privétour te geven door een van de velen Love Hotels! In plaats van dat je naar de velen foto’s kijkt loop je nu zelf als het ware door het hotel heen dankzij de unieke techniek van Google Maps, genaamd Google Street View!

Het is niet de eerste keer dat Google deze mogelijkheid aanbiedt, dit is al eens vaker voorgekomen. Maar het idee dat je van tevoren even een Love Hotel kan bekijken geeft toch wel iets speciaals. Op deze manier kom je er al gauw achter of het hotel goed schoon is en aan je wensen voldoet of dat het een smerig verlaten pand is. Voor veel mensen is dit de mogelijkheid om even gauw te checken waar zij een ‘feestje’ gaan houden.

Een van de meest bekende Love Hotels bevindt zich op het moment in Shinjuku waar tevens het allerdrukste treinstation van de wereld zit. Het hotel draagt de naam Designers’s HOTEL&SPA PASHA RESORT en doet men al gauw denken aan Las Vegas met de vele verlichting. Het hotel straalt gewoon luxe uit en er zou echt van alles binnen kunnen gebeuren, voorheen wist je niet hoe of wat je binnen zou aantreffen maar dankzij Google Maps is dit een ander verhaal.

Dus voor de mensen die wel van een one-night stand houden is dit de perfecte oplossing. Check van te voren waar en welk hotel je zal gaan kiezen om een avondje ‘het beest’ uit te hangen en loop zo rechtstreeks de meest unieke Love Hotels van Japan binnen!

Bron: RocketNews24

Chachamaru

Student op het Grafisch Lyceum. Houdt altijd wel van wat lol maken en staat open voor nieuwe uitdagingen, naast haar studie vind zij het erg leuk om te tekenen, ontwerpen, muziek te maken en houdt zich natuurlijk bezig met alles in en rond Japan. Gastblogger voor AVO blog.

2 gedachten over “Wandel een Love Hotel binnen dankzij Google Street View!

 • 4 december, 2014 om 09:26
  Permalink

  Dat zijn ook nog best fijne kamers als het zo bekijk. Kan me zeker mindere plekken indenken om een nachtje door te brengen met gezelschap. xD

  Reactie
  • 4 december, 2014 om 16:03
   Permalink

   hahaha ja! en grappig dat je er alvast in kan kijken nietwaar :)

   Reactie

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?