CinemAsia Quarterly Screening: The God of Ramen

Als voorproefje van de 8ste editie van CinemAsia zal er op donderdag 15 januari een CinemAsia Quarterly Screening plaatsvinden met de 2014-winnaar van de CinemAsia Audience Award: The God of Ramen van regisseur Takashi Innami.

CinemAsia presenteert: The God of Ramen

Niet voor niets wordt Kazuo Yamagishi de ‘god van de ramen’ genoemd, want hij is het die in 1955 de Tsukemen-ramen, een nu legendarische variant op het geliefde Japanse noedelgerecht creëerde. Klanten zijn bereid uren te wachten om dit heerlijke gerecht geserveerd te krijgen en om een glimp op te vangen van de altijd glimlachende kok zelf.
Deze film vertelt Yamagishi’s verhaal – niet alleen van het culinaire succes, maar ook van de pijn die achter de glimlach verborgen gaat.

Om in stijl te blijven kunnen de bezoekers vanaf 19.00 uur genieten van heerlijke ramen, bij restaurant Ramen-Ya. Ramen + film kosten € 15,-. De film zelf begint om 21.15 uur in Rialto in Amsterdam. De film wordt ingeleid door CinemAsia hoofdprogrammeur Daan Vree en de film is Engels ondertiteld.

Bron: CinemAsia

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?