coldrain op Europese tour als support van PAPA ROACH

coldrain zal in maart te zien zijn als voorprogramma van de Amerikaanse alternatieve rock/metalband PAPA ROACH. De tour omvat merendeels data in de Verenigde Staten, maar één datum is op het ‘vaste land’ van Europa, namelijk zaterdag 7 maart in Parijs.

paparoach-coldrain

Kaartjes voor de show in Parijs kosten €29,70 exclusief servicekosten. De deuren openen om 18.30 uur, coldrain start om 19.00 en de hoofdact PAPA ROACH start om 20.00 uur.

Het gaat goed met coldrain, na het krijgen van een wereldwijde management deal met Raw Power Management in samenwerking met Gil Sound Works is de band al meerdere keren in Europa geweest voor optredens. Vorig jaar bracht de band het album The Revelation uit.

Bron: coldrain

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

2 gedachten over “coldrain op Europese tour als support van PAPA ROACH

  • 18 januari, 2015 om 21:47
    Permalink

    Een supercombi!

    Zo gaan ze ongetwijfeld heel wat bezoekers krijgen. Ik denk ook dat fans van de ene band, de andere ook gaan kunnen smaken.

    Reactie

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?