Lisle Wilkerson komt naar Tsunacon 2015

Op de zevende editie van Tsunacon zal Lisle Wilkerson te gast zijn! De Japans-Amerikaanse stemactrice zal een aantal activiteiten houden op de conventie.

RTEmagicC_lisle-wilkerson-promo.jpg

Lisle is het meest bekend van het inspreken van onder andere Nina Williams en Christie Monteiro in de Tekken/Streetfighter x Tekken franchise. Een hardwerkende vrouw met veel knowhow van voice acting en produceren in zowel Japanse als Amerikaanse bedrijven.

In de middag van 15 februari zal ze in de Sorbonnezaal vertellen over haar carriere als stemactrice en haar leven waarin ze opgroeide in Japan, om daarna te verhuizen naar de Verenigde Staten om haar carrière voort te zetten.

Aan het einde van de middag zal ze in haar personage kruipen, en kan je tegen haar strijden in een potje Tekken in de gameroom. Tot slot heb je richting het einde van de dag de mogelijkheid om kort individueel het gesprek aan te gaan terwijl ze haar handtekening zet voor €5,-.

Tsunacon 2015 staat gepland op zondag 15 februari, van 9.30 tot 18.30 in het Erasmus Expo & Congrescentrum in Rotterdam. Kaartjes zijn nog steeds online te koop.

Bron: Tsunacon

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?