Bring the voice of Fukushima to the Netherlands PROJECT charity event

Op zaterdag 14 februari is er een liefdadigheidsevenement om iets te doen voor de mensen in Fukushima. Tijdens dit liefdadigheidsevenement zijn er diverse activiteiten te doen en lekkers te eten en te drinken, van de opbrengt zal 30% naar het Bring the voice of Fukushima to the Netherlands PROJECT gaan.

charityevent14feb2015

Japanse illustrator en schrijver Mitsuru Nakamura heeft producten gemaakt speciaal voor dit evenement, deze zal verkocht worden. Daarnaast zal er een signeersessie zijn van Naomi Richters, een schrijfster en onderzoekster, ook haar boeken zullen verkocht worden. Zij zal ook in het Japans een aantal presentaties geven. Om deze bij te wonen zal je €12,- kosten, maar dit is voor het goede doel!

Overlevenden van de tsunami hebben handgemaakte producten gemaakt die verkocht gaan maken. Verder zal er diverse lekkere hapjes te koop zijn. Denk maar aan curry rijst, Futomaki, Kusomochi, Katsumi-sushi, gefrituurde tofu en meer. Ook aan de kinderen is gedacht, er is een mogelijkheid om te knutselen en geschminkt te worden. Dit en meer mag er op Valentijnsdag verwacht worden. Allemaal voor het goede doel!

Bring the voice of Fukushima to the Netherlands PROJECT Charity Event vindt plaats in het Go-centre, te vinden aan Schokland 14 in Amstelveen, van 10.00 tot 16.00 uur. Aanmelden voor het project kan hier.

11 maart is al bijna om de hoek, dit jaar zal het 4 jaar geleden zijn dat een grote aardbeving en tsunami veel schade aanrichtte in Japan.

Bron: Bring the voice of Fukushima to the Netherlands PROJECT via Charles

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Eén gedachte over “Bring the voice of Fukushima to the Netherlands PROJECT charity event

  • 3 februari, 2015 om 22:33
    Permalink

    Een interessante manier met leuke activiteiten om toch maar weer de aandacht te brengen op Fukushima!

    Ik denk dat dit weer een aardig goed initiatief is. Hoop dat het ook weer iets moois mag opleveren.

    Reactie

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?