La vie en Rose straatmode evenement in Parijs

lavieenrose2015Zaterdag 21 februari zal er een straatmode evenement plaatsvinden in Parijs: La vie en Rose. Dit evenement, georganiseerd door Street Fashion Europe, is in samenwerking met de Japanse modemerk Baby, the Stars Shine Bright.

Wat kan je verwachten op zo’n dag? Er zullen diverse modeshows plaatsvinden, waaronder merken als Grimoire, Himitsu by Syrup., Summertales Boutique, Violet Fane en meer. Daarnaast zal er een Baby, the Stars Shine Bright en Triple Fortune modeshow te bekijken zijn. Er zullen diverse lotingen zijn. Een Q&A met de eregasten, BABI (Triple Fortune) gaat een praatje houden, fotomomentje en natuurlijk een mogelijkheid om lekker te eten en te shoppen.

De gasten voor de dag zijn Baby, the Stars Shine Bright, Himitsu by Syrup., Hitomi Nomura van Grimoire, BABI en KAIE van Triple Fortune en een fotograaf en journalist van Gothic & Lolita Bible. Laatstgenoemden gaan natuurlijk aan de slag om foto’s te maken die uiteindelijk in het inmiddels iconische magazine terecht gaan komen!

Er is geen verplichte dresscode voor het hoofdevenement: lolita, dolly-kei, gyaru, fairy kei en andere stijlen zijn welkom. De organisatie vindt het belangrijk dat de bezoekers veel plezier beleven aan de dag, wel is belangrijk om te weten dat replica’s van kledingmerken niet welkom zijn uit respect voor de designers en merken die samenwerken met Street Fashion Europe.

La vie en Rose vindt plaats in Hôtel du Collectionneur en gaat van start om 11.00 uur, mocht je een VIP of Valentine ticket hebben, dan gaat het om 10.00 uur van start. De dag eindigt om 17.00 uur. Momenteel zijn er alleen nog reguliere kaartjes te koop, deze kaartjes voor de gehele dag kosten €52,20 exclusief servicekosten.

Street Fashion Europe is een samenwerking tussen de verschillende lolita gemeenschappen in geheel Europa, met als doel om samen te werken en lolita’s te verenigen binnen Europa en Japan. Door deze samenwerking is er in het verleden al een aantal evenementen georganiseerd en wordt er geprobeerd elk jaar een evenement te hosten in een ander land.

Bron: Street Fashion Europe

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?