DIR EN GREY VIP Packages voor TOUR15 THE UNSTOPPABLE LIFE in Europa

Even terug werd bekend dat DIR EN GREY na een aantal jaren weer gaat optreden in Nederland! Tijdens de TOUR15 THE UNSTOPPABLE LIFE in Europa is het ook mogelijk om bij een aantal liveshows een VIP package te kopen. Helaas voor de Nederlandse (en misschien ook Belgische) fans geldt dit niet voor de show in De Effenaar, maar wel voor de shows in Warschau, Berlijn, Dortmund, Londen en Parijs.

deg2015vip

Een VIP package houdt in dat je vervroegd de zaal mag betreden, een Meet en Greet zal hebben met de bandleden van DIR EN GREY, het nieuwste album ARCHE in ontvangst mag nemen, evenals een gesigneerde poster en een gelamineerde VIP pas als herinnering en bewijs dat je een VIP upgrade hebt gekocht en bijgewoond.

De VIP packages zijn vanaf nu te koop via deze website. Mocht je al een kaartje voor één van de bovenstaande shows hebben, dan kun je ook een VIP package kopen zonder ticket, zodat je niet dubbelop koopt!

Bron: DIR EN GREY

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?