CAMERA JAPAN filmavond ism Shofukan en Team Rising Sun: Broken Pieces

Vrijdag 20 maart is er een nieuwe filmavond georganiseerd door CAMERA JAPAN Festival, in samenwerking met Japans Cultureel Centrum Shofukan en Team Rising Sun. In de aanloop van de aankomende CAMERA JAPAN mogen we een serie van filmavonden verwachten. De eerste film in deze serie is Broken Pieces (こっぱみじん, Koppamijin) uit 2014 van regisseur Yuji Tajiri. Deze film was in oktober te zien tijdens CAMERA JAPAN.

Broken-Pieces

De 20-jarige Kaede heeft haar buik vol van haar routineuze baan en haar vriendje. Dolblij is ze dan ook als ze hoort van de terugkeer van jeugdliefde Takuya, met wie zij en haar broer Ryuta lange tijd bevriend waren. Hopend dat de verliefdheid ditmaal wederzijds is begint ze veel met Takuya op te trekken. Maar hij is duidelijk veranderd door zijn tijd in Tokio, gedraagt zich afstandelijk en lijkt iets te verbergen. Het nieuws van de zwangerschap van Ryuta’s vriendin Yuki doet hem eindelijk besluiten zijn grote geheim te openbaren.

Tickets voor deze film kosten €5,-. De deuren openen om 19.00 uur en dan kan er genoten worden van hapjes en drankjes, inclusief sake. De film gaat om 19.30 uur van start. De locatie is Japans Cultureel Centrum Shofukan, te vinden aan de Charloisse kerksingel 32-14 in Rotterdam.

Bron: Shofukan via Charles

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?