ADAMS op Made in Asia 2015

Een leuke verrassing voor de Belgische muziekliefhebbers: ADAMS komt op vrijdag 13 maart optreden op Made in Asia. Juist op die vrijdagavond is het een vrije inloop, waarbij iedereen gratis naar binnen mag om te kijken wat Made in Asia te bieden heeft. Het optreden zal van 20.00 tot 21.00 uur duren.

adams_2015

ADAMS was vorig jaar ook op Made in Asia, het duo deed hier de aftrap van een Europese tour en brachten officieel het album SIXNINE uit. Nu komen de twee, ADAM en Shota, het nieuwe album SEXPLOSION promoten. Mocht 13 maart je niet uitkomen, dan kan het misschien interessant zijn om een dag later naar OshareCon te gaan voor een optreden en fanmeeting. En anders de dag erna in Den Haag, waar het duo zal optreden in 330 LIVE!

Made in Asia 7 vindt dit jaar plaats op zaterdag 14 en zondag 15 maart, met op 13 maart een vrije inloop. Tijdens dit evenement zullen er diverse optredens zijn, namelijk van ARAYA en A for-Real, maar er zullen ook diverse gasten en activiteiten zijn. Alles staat genoteerd op de website!

Bron: Made in Asia

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?