REMNANT in Europa voor korte tour: Under the darknight

De underground gothic/darkwave band REMNANT liet even terug weten voor het eerst in Europa te gaan spelen, inmiddels is het gegroeid van 1 optreden naar een korte tour van 3 optredens. Één van deze optredens zal plaatsvinden in Nederland!

De tour draagt de naam Under the darknight en begint op donderdag 23 april in Den Haag met een show in 330 LIVE. Zaterdag 25 april zal REMNANT optreden in VIPER ROOM in Wenen en een dag later, zondag 26 april zal de band optreden in SKULL BAR in Athene.

remnant_underthedarknight

Kaartjes voor alle shows kosten €8,-, voor de show in Den Haag zal het aan de deur €10,- kosten. De deuren openen om 19.30 uur en de show gaat om 20.00 uur van start. Deze show wordt georganiseerd door AVO Events & Promotion. In Wenen zullen de deuren openen om 20.00 uur en zal de avond gevuld worden met diverse DJ’s en acts met als hoofdact REMNANT. In Athene zal iNsCissorS de supportact zijn van REMNANT, deuren openen om 21.00 uur. Deze show wordt georganiseerd door LE CIEL.

remnant_330live

De kaartverkoop voor de show in Nederland is nog niet van start gegaan via de website van 330 LIVE.

Bron: REMNANT

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?