Silhouette from the Skylit headliner op NipponCon 2015

De rock band Silhouette from the Skylit zal de headliner zijn voor NipponCon, een Japan gerelateerde conventie in Duitsland. De conventie vindt plaats op zaterdag 6 en zondag 7 juni in Bremen.

SFTS-2014_12----(-----)

Silhouette from the Skylit startte in 2008 en bestaat uit zanger SeishiroX, gitarist Rockwell, bassist Tetsurow en drummer K.O.U. Na een professioneel debuut gehad te hebben in 2011, nam de band de indie band scene over in Japan met elke maand een vol schema met optredens. Tussendoor kwam de band met twee volledige albums, 2 EP’s en een single. Ook won de band de Japanse indie band competitie Red Bull Love On the Road in 2013 en kreeg de privilege om op te treden op Sumer Sonic, een zeer bekend Japans zomerfestival, in 2013 en 2014. Daarnaast kreeg de rock band de mogelijkheid om muziek op te nemen in RB Studio in New York. Dit werd uiteindelijk de single Blue Echo.

Het optreden op NipponCon is de eerste keer voor de band om buiten Japan op te treden. De mannen treden op beide dagen op de mainstage en zullen na de shows een signeersessie houden in Gustav-Heinemann-Bürgerhaus.

Kaartjes voor de conventie zijn al in de voorverkoop. Voor beide dagen ben je €19,- kwijt, voor zaterdag €13,- en zondag €9,-.

Bron: VisionENT

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?