“The Legend of Zelda: Symphony of the Goddesses – Master Quest” tour komt naar de Benelux

ZeldaSymphonyfront

Goed nieuws voor alle Legend of Zelda fans: de concerten van “Legend of Zelda: Symphony of the Goddesses” komen dit jaar naar de Benelux! Deze derde editie, die de klinkende naam “Master Quest” meekrijgt, laat het publiek genieten van muziek en beelden uit de gehele The Legend of Zelda-serie, inclusief nieuwe muziek uit ‘The Legend of Zelda: A Link Between Worlds’ en de remake ‘The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D’. Alle nummers worden met een volledig orkest uitgevoerd, waarbij de orkestrale uitvoeringen werden goedgekeurd door Koji Kondo, Nintendo’s sound director en voornaamste componist van de The Legend of Zelda-serie, terwijl de klanken vergezeld worden met beelden uit de verschillende games.

De concerten kregen de naam trouwens niet zomaar mee. ‘Symphony of the Goddesses’ verwijst namelijk niet alleen naar het concertprogramma, maar ook naar het vierdelige schema van de symfonie, dat de klassieke verhaallijnen volgt van ‘The Legend of Zelda: Ocarina of Time’, ‘The Legend of Zelda: The Wind Waker’, ‘The Legend of Zelda: Twilight Princess’ en ‘The Legend of Zelda: A Link to the Past’.

“Het aanhoudende enthousiasme rondom de The Legend of Zelda-franchise is geweldig en dit speciale concert wordt voor fans zeker een onvergetelijke ervaring,” aldus Jason Michael Paul, president-directeur van Jason Michael Paul Productions, Inc, de producent van de concerttour. “Deze optredens verenigen mensen in hun gezamenlijke liefde voor deze legendarische serie, een liefde die werkelijkheid culturen en landsgrenzen overstijgt.”

De tour omvat onder andere de volgende, onlangs aangekondigde optredens in Europa:
Zondag 8 november: 02 World – Hamburg, Duitsland
Woensdag 11 november: Heineken Music Hall – Amsterdam, Nederland
Donderdag 12 november: Palais 12 – Brussel, België
Vrijdag 13 november: Palacio Vista Alegre – Madrid, Spanje
Zaterdag 14 november: Auditori Forum – Barcelona, Spanje
Zondag 15 november: Auditorium Conciliazione – Rome, Italië
Zaterdag 21 november: Hallenstadion – Zürich, Zwitserland
Zondag 22 november: Convention Centre – Dublin, Ierland

Het volledige tourschema, informatie over tickets en de mogelijkheid om je aan te melden voor de nieusbrief, zijn op de officiële website te vinden.

Ben je een fan of hou je gewoon van goede game-muziek? Wacht dan niet langer en boek nu alvast je tickets! Trouwens, cosplay is meer dan welkom!

228cf-phoenix1 (1)

Bron: Officiële website

Spitch TVB

De immer drukke Spoiler Bitch met een zwak voor Britten en Japanse game-personages. Mythologieën en fantasiewerelden zijn haar ding, van muziek heeft ze echter minder kaas gegeten. Tekent de AVO-mascotte.

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?