ADAMS levert een intieme avond af in 330 LIVE

Afgelopen februari begon ADAMS aan hun nieuwe Europese tour genaamd SEXPLOSION waarbij zij bijna 3 maanden lang doorheen heel Europa te zien zijn! ADAMS was afgelopen 14 en 15 maart maar liefst 2 keer te bewonderen op zowel de 1e editie van het Japanse lifestyle en fashion event genaamd Osharecon in Houten, als op zondagavond in het inmiddels niet onbekende 330 LIVE in Den Haag. Beiden dagen waren puur genieten en de twee verschenen met aardig wat nieuwe nummers op het podium!

ADAMS SEXPLOSION TOUR EU 2015 - Fotografie: Francisca Hagen

Zanger ADAM en gitarist Shota kwamen onder luid gejuich het kleine podium op in de zaal die goed gevuld was met enthousiaste fans vanuit verschillende landen waaronder Duitsland, Frankrijk, België en Nederland. Nadat de intro voorbij was klonk er een goede beat en werd het eerste nummer van hun nieuwe album, LOVE ME ingezet. Zodra het refrein aan bod kwam begonnen zowel ADAM en Shota als het publiek mee te springen op de beat. Na het eerste nummer zat de sfeer er goed in en werd er nog een nieuw nummer van het album gespeeld. Hierna volgde een korte pauze en spraken beide heren het publiek toe, zo vertelden zij dat het de eerste keer was dat ze twee dagen in Nederland mochten spelen en dat ze het erg naar hun zin hadden. Na de korte pauze was het tijd voor wat nieuwere nummers maar ook de wat oudere, bekendere nummers werden niet overgeslagen.

ADAMS SEXPLOSION TOUR EU 2015 - Fotografie: Francisca Hagen

Zodra de intro van Dizzy Love door de speakers te horen was het gegil van enkele meisjes te horen van enthousiasme. Voor in de zaal stonden vooral meer de stille genieters die geen moment wilden missen van het intieme optreden van ADAMS. Terwijl wat meer achter in de zaal volop gedanst en gesprongen werd bij zowat ieder nummer, een erg leuk gezicht om te zien hoe mensen op hun eigen manier genoten van dit geweldige concert. Bij het wat rustigere nummer Boku no Sei werden de armen in de lucht gehouden en wiegden deze mee op de maat van de muziek. Een aantal mensen hadden zelfs van die leuke concertstokjes bij zich die goed te zien ware in het donker. Na Boku no Sei vond weer een kleine pauze plaats, hierna barstte de zaal weer los toen het energieke nummer YOAKEMAE werd ingezet. Zowel ADAM als Shota hadden bijna het gehele concert een grote glimlach op hun gezicht, zo zie je maar weer dat zowel het publiek als de artiest een prima avond hadden vol met gezelligheid.

Bij een van de laatste nummers van de avond werd het wat intiemer op het podium en begon Shota enigszins flirterig te doen bij ADAM. Al snel leek het een stuk erotischer te worden, maar het bleef erbij dat Shota ADAM zijn shirt een stuk omhoog hees en dicht tegen hem aan kwam zitten. Terwijl dit gebeurde werd het publiek wild en juichten ze  de twee luidkeels toe om door te gaan. Nadat de twee hiermee stopten speelden ze nog een aantal nummers en verlieten hierna onder luid applaus het podium. Het publiek had nog geen genoeg van het duo en riep uit volle borst om een encore. ADAMS kwam nog eenmaal het podium op en samen gaven zij alles wat ze nog in huis hadden en zo eindigde de avond met een grote (s)explosion aan gezelligheid en muziek.

Wie ADAMS nog niet live heeft gezien raad ik toch echt aan om gauw eens een kijkje te nemen bij dit fantastische duo. Ondertussen hebben zij nu al 4 maal in Nederland mogen optreden en de concerten waren in 1 woord fantastisch en ik kan niet iets anders zeggen over het optreden van afgelopen 14 maart. ADAMS klonk ontzettend goed live, ze brachten de sfeer heerlijk met zich mee en het publiek stond geen enkel moment stil. Kom jij volgende keer ook?

Fotografie: Francisca Hagen

Chachamaru

Student op het Grafisch Lyceum. Houdt altijd wel van wat lol maken en staat open voor nieuwe uitdagingen, naast haar studie vind zij het erg leuk om te tekenen, ontwerpen, muziek te maken en houdt zich natuurlijk bezig met alles in en rond Japan. Gastblogger voor AVO blog.

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?