Nichiran Silvernet Japanse Bazaar in Amstelveen

nichiransilvernet2015Op zondag 31 Mei is het tijd voor de Nichiran Silvernet Bazaar in het EGCC (European Go Cultural Centre) in Amstelveen. Tijdens deze bazaar zullen er allerlei leuke dingen te doen zijn wat te maken heeft met Japan.

Tijdens deze dag kan je allerlei leuke (tweedehands) artikelen vinden. Van CD’s en DVD’s tot en met handgemaakte artikelen en kleding, er is van alles wel wat te vinden! Ook zal er genoeg te snoepen en te eten zijn. Dingen als Udon, Sushi, Gyudan en nog veel meer andere Japanse lekkernijen zullen te verkrijgen zijn.

Mocht je nu graag een workshop of demonstratie willen bijwonen dan kan dat op verschillende manieren. Zo zullen er dingen als de papiervouwkunst Origami, de prachtige kunstvorm kalligrafie en Japans bloemschikken Ikebana op de planning staan.

Kortom, een leuke dag vol met Japanse kunst, cultuur en meer! De stichting die deze dag organiseert, Nichiran Silvernet, is een vrijwilligersorganisatie van Japanners in Nederland die uit Japan afkomstige mensen helpt in Nederland. De bazaar is al een aantal jaar achter elkaar te bezoeken en telkens een succes.

De bazaar en de Japanse dag zijn te bezoeken vanaf 10:30 tot 14:00 uur. Entree kost maar €1,- en kinderen tot en met 12 jaar zijn gratis.

Bron: Nichiran Silvernet

Chachamaru

Student op het Grafisch Lyceum. Houdt altijd wel van wat lol maken en staat open voor nieuwe uitdagingen, naast haar studie vind zij het erg leuk om te tekenen, ontwerpen, muziek te maken en houdt zich natuurlijk bezig met alles in en rond Japan. Gastblogger voor AVO blog.

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?