9de editie Bonsai van het Westen in Botanische Tuin Delft

Het evenement Bonsai van het Westen zal dit jaar voor de negende keer gehouden worden, op zaterdag 13 en zondag 14 juni in de Botanische Tuin in Delft.

Bonsai van het Westen 2015Naast de bonsai tentoonstelling zijn er diverse activiteiten als een demonstratie bonsai vormen, Tai Chi, Shinkendo, Ikebana en kan men genieten van een oosterse stoelmassage. Tevens zijn er rondleidingen, workshops bonsai vormen, diverse verkoopstands met bonsai en aanverwante artikelen en is er een verloting van de demonstratie bonsai.

Bonsai van het Westen is een evenement wat draait om de verzorging en presentatie van Bonsai. Het doel is bonsaïsten te inspireren en te motiveren en om een zo’n breed mogelijk publiek kennis te laten maken met deze unieke hobby.

De Botanische Tuin is op een kwartier lopen van het centrum van Delft, de tuin is van de TU Delft. De tuin dateert uit 1917. Er zijn onder meer een parkachtige bomentuin, een kassencomplex met tropische en subtropische planten, een kruidentuin en een ‘middentuin’ met een mooie collectie nuttige- en siergewassen. De tuin heeft haar eigen specialisaties in het kader van de nationale plantencollectie

De tentoonstelling zal geopend worden op 13 juni om 10.00 uur. De entreeprijs is €4,50, dat is inclusief een bezoek aan de Botanische Tuin. Op 200 meter afstand is er een mogelijkheid om gratis te parketen. Het adres van de Botanische Tuin is Poortlandplein 6.

Bron: Bonsai van het Westen

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?