Japan Market 2015 in ’t Japans Cultureel Centrum

Let op: Vanwege de overweldigende interesse in de Japan Market is de locatie veranderd naar Lloyd Hotel, Oostelijke Handelskade 34 in Amsterdam!

Japan Market

Hou zaterdag 13 juni alvast vrij voor de tweede editie van Japan Market Amsterdam! Geniet van Japanse cultuur, kunst, eten, handwerk en nog veel meer op nog geen minuut lopen (wandelen voor de Belgen) van de Dam.

De markt wordt gehouden op de bovenverdiepingen van ’t Japanse Winkeltje en kan gratis bezocht worden van 11:00 tot en met 18:00 uur. Wie het weg-wijzen liever aan de GPS overlaat, stelt deze best in op ’t Japans Cultureel Centrum, Nieuwezijds Voorburgwal 177 in Amsterdam en rept zich daarna naar de 1ste en 2de verdieping.

Met nu al volledig uitverkochte standplaatsen, belooft Japan Market ook dit jaar weer een succes te worden. Dus twijfel niet en neem zeker een kijkje! Opgepast, daar de ruimten vrij klein zijn, kan het best druk worden. Mensen die hier bijvoorbeeld om medische redenen problemen mee hebben, komen beter vroeger of later om de grootste drukte te vermijden.

Bron: Japan Cultural Exchange

Let op: Vanwege de overweldigende interesse in de Japan Market is de locatie veranderd naar Lloyd Hotel, Oostelijke Handelskade 34 in Amsterdam!

Spitch TVB

De immer drukke Spoiler Bitch met een zwak voor Britten en Japanse game-personages. Mythologieën en fantasiewerelden zijn haar ding, van muziek heeft ze echter minder kaas gegeten. Tekent de AVO-mascotte.

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?