CAMERA JAPAN Anime programmering in Shofukan

In samenwerking met The Japan Foundation, de Ambassade van Japan in Nederland presenteert CAMERA JAPAN op zondag 14 juni een dag vol anime bij Japans Cultureel Centrum Shofukan in Rotterdam.

komaneko-450-450x290

De dag gaat van start om 14.30 uur met Komaneko; een anime over een creatieve kat die haar vrienden komt redden wanneer zij in de problemen komen. Leuk voor de jongste animeliefhebbers (vanaf 3 jaar), voor en na de screening is het mogelijk om met origami een eigen kat te vouwen.

Vanaf 16.30 uur zullen er futuristische anime shorts te zien (Kakurenbo: Hide & Seek, New SOS Tokyo Expedition en Negadon: The Monster from Mars) zijn met daaropvolgend de Sci-Fi anime Planzet om 19.30 uur. Tussendoor is het mogelijk om wat te eten en te drinken.

Om de films te bekijken betaal je €5,-, dit zal voor één of alle films zijn. Meer informatie over de films en de dag is te vinden op de website van CAMERA JAPAN.

Bron: CAMERA JAPAN

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?