An Cafe show op Sakuga Gaiden 2015 geannuleerd

Slecht nieuws voor de fans van An Cafe, de organisatie van Sakuga Gaiden heeft besloten om het concert van An Cafe niet door te laten gaan in verband met de lage interesse in het optreden op de conventie. Deze lage interesse was te zien in de voorverkoop die niet liep.

ancafe_cancel_SakugaGaiden

De organisatie was er zeker van dat de Europese An Cafe fans (ook wel Cafekkos genoemd) interesse zouden tonen na de bekendmaking van het optreden op Sakuga Gaiden. Dit leek niet het geval te zijn. De organisatie heeft ook de excuses aangeboden aan de band en aan de fans. Deze annulering en bekendmaking van de reden is misschien wel een klap in het gezicht van de J-rock scene in Europa.

Diegene die combinatiekaartjes gekocht hebben (concert en conventie) krijgen hun geld terug binnen 2 a 3 werkdagen.

Sakuga Gaiden vindt plaats op zaterdag 20 juni en op deze conventie zullen diverse activiteiten plaatsvinden zoals een Gakuga Idol zingwedstrijd, workshops, modeshow, anime quiz en diverse competities.

Bron: Sakuga Gaiden

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?