Super Mario Bros. Tower Records Cafe duikt op in Tokyo

Fans van Super Mario Bros. zouden dit eigenlijk niet mogen missen, want vanaf maandag 22 juni tot en met zondag 1 juli zal er in Tower Records in Shibuya, Ebisu en Omotesando een heuse Super Mario Bros. Tower Records Cafe zijn. Een hele mond vol, maar wat mag er verwacht worden van het café?

super-mario-bros-cafe-tower-records-2015-tokyo-1

Voor de koffieliefhebber is het mogelijk om te genieten van een Mario Latte, maar er is ook gedacht aan het eten! Denk maar aan tiramisu en octopus inktpasta. Alles heeft het thema van de iconische videogame, van de individuele game karakters tot aan items (denk aan de Super Star omelet!) tot kleurschema’s.

Dit themacafé is in het leven geroepen om te vieren dat 30 jaar terug Japan’s meest beroemde game export voor het eerst op de NES (Famicom) verscheen. Tower Records biedt ook kortingen aan, verkoopt speciale merchandise zoals kopjes, borden en t-shirts.

super-mario-bros-cafe-tower-records-2015-tokyo-0super-mario-bros-cafe-tower-records-2015-tokyo-2

Het menu wijkt af als je naar Tower Records Cafe Shibuya, Tower Records Cafe Omotesando of Tower Records Dining Ebisu gaat, daarnaast zal het café in Shibuya op 23 juni openen.

Klanten ontvangen een speciale “2.5.-dimensionale” thema figure, wanneer diegene een hoofdgerecht set besteld, diegene die een drankje besteld krijgt een gratis onderzetter met een Super Mario Bros. karakter erop.

Bron: Tower Records via Japan Trends

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?