Nieuw initiatief in Rotterdam: Chibi Hangout

chibihangoutChibi Hangout, een nieuw initiatief, zal op zondag 2 augustus voor het eerst een evenement hebben. Het evenement is eigenlijk een indoor meeting, waar cosplayers en anime liefhebbers elkaar kunnen ontmoeten, kunnen relaxen, activiteiten kunnen doen en games kunnen spelen. Daarnaast zijn er lekkere hapjes en drankjes om de dag mee door te komen.

De activiteiten tijdens de Chibi Hangout zijn divers, er zal onder andere en indoor nerf war gehouden worden, er is een tafel waar men creatief met papier kan zijn, een PlayStation 3 corner met twee PlayStations. Dat is niet alles qua gaming, want er zal ook een Nintendo kamer zijn waar onder andere gespeeld kan worden op diverse Nintendo consoles gespeeld kan worden. Er zullen 2 GameCubes, 1 Super Nintendo, 1 Nintendo 64 en 1 Wii klaarstaan om op te spelen. Ook is het mogelijk om een potje tafeltennis of tafelvoetbal te doen. Ook is er een hoek waarbij je handgemaakte knuffels en maid hoofdbanden kunt kopen.

Van al die activiteiten krijg je vast en zeker trek! Er wordt diverse snacks aangeboden, maar ook maaltijden. Het is mogelijk om te genieten van een yum yum noodlesoepje, maar ook heerlijke sate met nasi of bami!

Chibi Hangout duurt van 12.00 tot 19.00 uur en de Hangout bevindt zich in buurthuis De Brink aan de Dreef 71 in Rotterdam. Entree kost €3,- en dat is inclusief een gratis drink coupon!

Chibi Hangout zal tweemaandelijks plaatsvinden, met elke hangout een ander thema; waaronder een Halloween en later ook een Kerst/winter thema.

Bron: Chibi Hangout

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?