Meer informatie over KAMIJO’s speciale weekend in Parijs

B7KLAN heeft meer informatie bekend gemaakt over KAMIJO’s speciale weekend in Parijs aanstaande november. Het wordt voor KAMIJO zijn laatste verschijning in Europa voor dit jaar.

kamijo-royalnight

Voor beide evenementen krijgen de leden van KAMIJO’s officiële fan club – International Rose-Croix Fan Club, deze opent op 1 oktober 2015 – het voorrecht om als eerste binnen te komen en daarnaast een korting te krijgen op een aantal exclusieve goodies.

Op 27 november geeft KAMIJO een live concert in La Boule Noire in Parijs. Om er bij aanwezig te kunnen zijn koop je een kaartje van €40,-. In totaal kunnen 300 mensen dit concert bijwonen, gezien de gelimiteerde ruimte van dit podium. Er is niks bekend over eventuele VIP voor het optreden van 27 november.

kamijo-royalnight2

Op 28 november is er een ‘Royal Night’ in Le Pavillon Dauphine in Parijs. Om dit bij te kunnen wonen betaal je €190,-. Ook hier kunnen maximaal 300 mensen bij aanwezig zijn. De ‘Royal Night’ bestaat uit een pakket waarbij je aanwezig kunt zijn in een zeer luxe paleis, een 20-jarig jubilieum video van KAMIJO kunt bekijken met daarna een toespraak van KAMIJO. KAMIJO zal daarna een akoestische show geven met een symfonisch orkest bestaande uit kinderen. Na deze show is het tijd voor een gastronomisch buffet. Het menu is nu nog niet bekend, maar zal binnenkort bekend gemaakt worden. KAMIJO zal zelf aanwezig zijn bij dit buffet. Voor deze Royal Night is er een speciale dresscode, namelijk aristocrat of well fitted. De dames mogen jurken dragen, de mannen zijn welkom om een pak of smoking te dragen. Jeans en sneakers zijn niet welkom.

De kaartverkoop voor beide evenementen beginnen later vandaag via de website van B7KLAN.

Bron: B7KLAN

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?