Best of album en wereldtour voor ADAMS

Neo Sexual duo ADAMS heeft grootse plannen; ADAM en Shota komen met een nieuwe CD en gaan op wereldtour! De CD draagt de titel Original Love en bestaat uit de welbekende tracks van ADAMS, met een aantal nieuwe tracks en remixes. Om deze album te promoten gaat ADAMS aan het einde van dit jaar op tour in Japan, Verenigde Staten en Europa.

ADAMS - Fotografie: Taliana Chastaya Photography, 2015
Fotografie: Taliana Chastaya Photography, 2015

Original Love kan als een best of album beschouwd worden, met liedjes van eerder uitgebrachte singles, maar ook exclusieve tracks en diverse remixes. Deze worden geproduceerd door Japanse DJ’s en componisten in samenwerking met Shota Yokoyama. Er zijn al wat namen bekend: KALM (Koji Yamada) (Ex. VELVET EDEN, KALMIA) zal meewerken aan het album. KALM heeft eerder gewerkt met Kaya, Seileen (Selia en DJ SiSeN) en Art Cube. Daarnaast zal de jonge techno DJ Hiroyuki Arakawa, die ook eigenaar is van de label Spectra, samenwerken aan Original Love. Laatste toevoeging van de samenwerkingen is HORA (洞) die beter bekend is van Schwarz Stein (met Kaya) en God Synthesis.

Een nieuwe CD, betekent een promotietour! ADAMS zal voor het eerst naar de Verenigde Staten gaan voor optredens op Ichibancon en een New Year’s Eve party in Tennessee. Daarnaast zal ADAMS 10 shows doen in Europa tijdens november en december dit jaar. De eerste show is al bekend, dat is namelijk 28 november in Warschau in Polen. Ook is ADAMS bezig met het plannen van shows in Japan en verder in Azie, later in 2016.

Al met al heeft ADAMS het voor elkaar gekregen om de agenda’s te vullen met nieuwe shows. Indien er meer bekend wordt over het Europese gedeelte van de wereldtour, dan wordt dit zo snel mogelijk geplaatst op AVO Blog!

Bron: HIGHFeeL persbericht

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?