Flinty’s Animecon in Haarlems Jongerencentrum Flinty’s

Jongerencentrum Flinty’s in Haarlem organiseert een avond vol anime en manga onder de naam Flinty’s Animecon. De avond gaat plaatsvinden op vrijdag 21 augustus vanaf 19.00 uur.

flintysHet programma is goed gevuld met onder andere Dance Dance Revolution, karaoke met animeliedjes, een quiz, gamen op de Wii en mogelijkheid tot schminken. Maar ook is er een Cosplay Modeshow en een mogelijkheid om lekker tot rust te komen met een manga in het manga leeshoekje. Naast al die bezigheden krijg je natuurlijk trek; er wordt gezorgd voor Japanse hapjes.

De organisatie achter deze avond nodigt iedereen uit om verkleed te gaan, zelfs Spongebob Squarepants is welkom!

Jongerencentrum Flinty’s is te vinden aan de Gedempte Oude Gracht 138 in Haarlem. Dit jongerencentrum bestaat al sinds 2002 en bedoeld voor Haarleemse jongeren die zin hebben om elkaar te ontmoeten, vrijwilligerswerk te doen of mee te doen aan activiteiten. Heb je een pasje (verkrijgbaar aan de deur), dan kost het €0,50 om binnen te komen. Voor diegene zonder een pas kost het €3,50.

Bron: Jongerencentrum Flinty’s

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?