Harajuku Fashion Walk krijgt Amsterdamse editie

Na het succes van de eerste Nederlandse Harajuku Fashion Walk in Utrecht, afgelopen 26 juli, gaat er op zaterdag 12 september de Amsterdamse versie van de Harajuku Fashion Walk plaatsvinden.

http://www.flickr.com/people/34099414@N00 dogonthesidew
Foto: dogonthesidew

Iedereen die van Japanse mode houdt en het leuk vindt om samen mee te lopen in Amsterdam is welkom. De fashion walk start vanaf Amsterdam Centraal om 13.30 uur en zal eindigen in het Vondelpark (bij droog weer). Het is hopen op prachtig weer!

Om in de stemming te komen en eventueel inspiratie op te doen, kun je de foto’s van Japanese Streets bekijken van de 35ste editie van de Harajuku Fashion Walk die eerder deze week online zijn gekomen.

Blijf op de hoogte door middel van het Facebook evenement die voor deze Amsterdamse Harajuku Fashion Walk is aangemaakt.

Bron: Harajuku fashion walk -Amsterdam edition-

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?