ONE OK ROCK komt voor de derde keer naar Europa

ONE OK ROCK heeft bekend gemaakt komende december weer naar Europa te komen voor een tour. De band zal weer te zien zijn in Nederland en België.

oor_europa_2015

Tijdens een aantal Europese shows zullen speciale gasten optreden, waaronder We Came as Romans (ook bij de shows in België en Nederland) en DEAD! Voor de show in België is nog niks bekend, maar de Paradiso heeft de website al up-to-date. De zaal opent dinsdag 22 december om 19.00 uur en de show start om 20.30. Voor het optreden ben je €29,- kwijt en dat is exclusief servicekosten en lidmaatschap á €3,50.

ONE OK ROCK brengt op 25 september een nieuw album uit, genaamd 35xxxv. Dit is ook de reden voor de band om op tour te gaan in Japan en daarbuiten.

Bron: ONE OK ROCK

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

6 gedachten over “ONE OK ROCK komt voor de derde keer naar Europa

 • 7 september, 2015 om 11:52
  Permalink

  Jullie hebben in deze post gezet dat ze een One-Man show doen in Belgie en Nederland, maar volgens de poster die jullie er zelf bij hebben gezet komt We Came As Romans gewoon mee naar die data.

  Want als er een * bij staat dan is het without We Came As Romans en bij Nederland en Belgie staat er geen ene *.

  Dus hebben jullie daar nu een fout ingemaakt of ? Want als We Came As Romans mee gaat is het voor mij zeker een jaah en zonder hun is het nog een twijfelgeval.

  Alvast bedankt!

  Reactie
   • 7 september, 2015 om 12:53
    Permalink

    Maakt niets uit, was gewoon benieuwd!
    Ben in ieder geval blij dat We Came As Romans ook komt ^^

    Reactie
  • 7 september, 2015 om 12:04
   Permalink

   Er stond nog net niks bij het voorprogramma op de site van Paradiso. Dus zo heel up-to-date was hij niet.

   Reactie

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?