MultipleTap komt weer naar Europa met wereld tour

Vanaf oktober zullen er in maar liefst drie landen in Europa kunnen genieten van de MultipleTap World Tour. MultipleTap zal onder andere een bezoek brengen in België, Denemarken en Frankrijk. MultipleTap is al eens eerder naar Europa afgereisd.

multipletap2015

Eerder dit jaar vond MultipleTap plaats in Leverkussen, een kleine stad tussen de steden Düsseldorf en Keulen in. Dit was opmerkelijk, omdat het festival voorheen alleen maar in grotere steden zoals Londen, Mexico-stad en Tokyo werd gehouden. In maart werd ook al aangekondigd dat er later in het jaar meerdere festivals in Europa zouden gaan plaatsvinden. De precieze informatie was tot op heden nog onbekend.

MultipleTap is eigenlijk een groep met meerdere artiesten uit de Japanse scene. Ze willen aan de wereld juist de wat chaotische en apartere kant van Japan laten zien door middel van festivals met variërende artiesten met elk hun eigen specialiteit. Met maar liefst ongeveer 30 verschillende artiesten brengt MultipleTap een geweldig rondtourend festival. Tijdens de tour zullen niet alle artiesten meereizen. De artiesten die onder meer aanwezig zullen zijn op de tour zijn I.S.O, Yoshimitsu Ichiraku(Doravideo) / Sachiko M / Otomo Yoshihide, Ko Ishikawa, Atsuhiro Ito, Takahiro Kawaguchi, Yumiko Tanaka, Toshimaru Nakamura, Makoto Oshiro, Kou Katsuyoshi, ucnv, Kyoka, Yousuke Fuyama en Akiko Nakayama.

Tijdens de wereld tour van MultipleTap zullen zij rondtouren door Europa vanaf dinsdag 13 oktober 2015. De tour in Europa start in Brussel inBelgië in het gebouw van Recyclart. De tijd is nog niet bekend, maar een kaartje kost €10,-. Vervolgens zet de tour zich voort in Kopenhagen in Denemarken in het JazzHouse op woensdag 14 en donderdag 15 oktober. Op beide avonden zal het festival van start gaan vanaf 19:30 uur. Een kaartje voor 1 avond kost 150 Deense Kronen (ongeveer €20,-) en een kaartje voor 2 avonden kost 200 Deens Kronen ( ongeveer €26,-). Als laatste is MultipleTap te zien op zaterdag 17 oktober in La Gaîté lyrique in Parijs, Frankrijk. De tijd is nog niet bekend en een kaartje voor deze avond kost €20,-. Voor meer informatie over de kaartverkoop kun je het beste kijken op de website van MultipleTap.

bron: MultipleTap

Chachamaru

Student op het Grafisch Lyceum. Houdt altijd wel van wat lol maken en staat open voor nieuwe uitdagingen, naast haar studie vind zij het erg leuk om te tekenen, ontwerpen, muziek te maken en houdt zich natuurlijk bezig met alles in en rond Japan. Gastblogger voor AVO blog.

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?