Landelijke Tentoonstelling Nederlandse Ikebana Vereniging in Hortus botanicus

Ikebana-tentoonstelling-Verbonden-Natuur-okt.2015-423x600Het Nederlandse Ikebana Vereniging heeft wat leuks in de agenda staan voor hun 55e jaar. Mensen die geïnteresseerd zijn in Ikebana, de Japanse kunst van het bloemschikken, of er meer over willen weten, kunnen namelijk aanwezig zijn bij de landelijke tentoonstelling te Leiden. Je kunt er van alles mee maken, zo zijn er demonstraties en workshops te vinden maar het kan ook simpelweg een leuk uitje zijn met de familie aangezien kinderen ook van harte welkom lijken te zijn. In deze tentoonstelling worden tevens 4 ikebana scholen vertegenwoordigd; Ikenobo, Ohara, Sogetsu en Ichiyo.

De tentoonstelling word gehouden in de Hortus botanicus op de Rapenburg 73 in Leiden van vrijdag 9 oktober tot en met zondag 11 oktober 2015. Je bent hier op de vrijdag welkom van 15.00 tot 17.30 en op de zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.30

Kaartjes voor toegang kosten voor volwassenen € 7,00 en voor kinderen van 4 tot 12 jaar € 3,00. Mensen met een museumkaartje hebben geluk echter aangezien deze gratis toegang kunnen krijgen.

Mocht je bij een workshop aanwezig willen zijn moet jij je wel aanmelden en er zit een kleine meerprijs aan, de exacte prijzen zijn te vinden op hun website. Vergeet je daarbij niet van te voren aan te melden als je bij een workshop aanwezig wilt zijn!

Lijkt het je dus interessant om hierbij aanwezig te zijn zet dan alvast een datum in je agenda!

Bron: Nederlandse Ikebana Vereniging via Lola

Cypher

Moderator op het forum van het anime en manga subforum. Interesses liggen in Japanse cultuur, mythologie. Maar ook in zowel technologie en psychologie. Ben ook te vinden op Twitter @0_Cypher.

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?