25ste editie Japanese Public Speaking Contest in Brussel

Op zaterdag 28 november is er weer een Japanese Publick Speaking Contest in The Japanese School of Brussels. Deze wedstrijd is georganiseerd door Nihonjinkai (Vereniging van Japanners in België) en wordt ondersteund door de Japanse ambassade in België.

BE2015_speechcontest

De inschrijvingsperiode is tot woensdag 4 november, dus voor diegene die interesse hebben en het aandurven is het mogelijk om je je nog aan te melden! Voorwaarden om mee te doen is dat je in België of in één van de buurlanden woont en dat je niet-Japans bent.

Het doel van de speech contest (voordrachtwedstrijd) is het bevorderen van zwel het aanleren van de Japanse taal, als van de culturele uitwisseling tussen België en Japan.

Er zullen twee groepen zijn; zit je in groep A, dan ga je een praatje van 3 minuten houden zonder dat je een vaste onderwerp hebt. De jury zal je hierna geen vragen stellen. Zit je in groep B, dan hou je een praatje van 5 minuten en het thema moet gerelateerd zijn aan Japan. De jury zal achteraf wat vragen stellen.

De winnaar van deze wedstrijd wordt beloond met een retourticket naar Japan!

De wedstrijd zal vanaf 14.00 uur van start gaan. The Japanese School of Brussels is te vinden aan de Mulderslaan 133 in Brussel. Indien je de metro neemt, stap dan uit bij metrostation Beaulieu.

Bron: Nihonjinkai via de Japanse ambassade in België 

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?