KEIZOmachine! geeft speciale workshop in Pianofabriek

Op vrijdag 23 oktober zal KEIZOmachine! (onderdeel van breakbeats band HIFANA) een workshop geven over Ableton en video synchronisatie in de Pianofabriek.

Ableton (Ableton Live) is een software waarmee je muziek kunt produceren en afspelen door middel van een computer en Push, een instrument waarmee je door middel van je vingertoppen de fundamentele elementen van muziek kunt maken.

KEIZOmachine! is de initiatiefnemer van vinger drummen in Japan. HIFANA doen shows over de gehele wereld waarbij ze live geluid en video synchroniseren en volledig gebruik maken van de effecten, scratch en de pad functies in een mix van muziekgenres. KEIZOmachine! is ook bekend als virtuoos van Asarato, een instrument bestaande uit ballen die je in je handen kunt houden. Ook wel bekend als Ninja Balls.

De workshop start om 19.00 uur en duurt tot 22.00 uur. Om de workshop bij te wonen moet je reserveren via *protected email* en € 5,00 betalen. Pianofabriek Gemeenschapscentrum zit aan de Fortstraat 35 in Saint-Gilles.

Bron: Pianofabriek

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?