AKIRA naar Parijs voor exclusief concert

De bekende zangeres en KERA! model AKIRA gaat op zondag 21 februari een exclusief optreden geven in Parijs. Een dag ervoor, op zaterdag 20 februari, is het mogelijk om een Tea Party bij te wonen met AKIRA en haar band.

akira_parijs_2016

AKIRA begon in een rock band toen ze 12 was, wanneer ze 20 werd creeerde ze haar eigen stijl en een nieuwe band genaamd AKIRAwithTetraHaze. In die periode werd zij regelmatig gefotografeerd voor fashion magazine KERA! en begon zij als model – voornamelijk in ‘Boys Style’ – in 2007. Parallel aan haar carriere als model, werd ze de zangeres van de J-rock band DISACODE waarmee ze 3 albums mee schreef. In 2013 heeft ze haar eerste modeboek uitgebracht genaamd AKIRA STYLE BOOK.

In 2014 werd ze gerekruteerd door SONY om een solo carriere te starten en ze begon met het liedje ‘Aoki Tsuki Michite’, welke werd gekozen als eindlied voor Black Butler: Book of Circus. In die periode werd ze ook gerekruteerd om Kaname Kuran te spelen in de bekende musical Vampire Knights, haar tweede single ‘Kirie Toroimen no Shirabe’ werd het hoofdthema voor de musical.

Het optreden vindt plaats in Petit Bain en gaat om 20.30 uur van start en duurt tot 22.00 uur, de deuren openen om 20.00 uur. Kaartjes voor de show kosten € 35,00 en zijn exclusief servicekosten. De Tea Party vindt plaats in Kawai Café en voor het bedrag van € 65,00 (exlusief servicekosten) kun je AKIRA en haar band ontmoeten en kun je een signeersessie bijwonen en daarbij krijg je versneld toegang voor het liveconcert een dag later. Deze VIP tickets zijn zeer gelimiteerd. Meer informatie over de tickets en de aankoop vind je op deze pagina.

Bron: Rouge Dentelle & Rose Ruban

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?