ADAMS maakt video over aankomende wereldtour

ADAMS heeft een video gemaakt onder het mom van ‘ADAMS NEWS’ voor de fans (Eves). Het duo praat over de aankomende wereldtour en vertellen hoe ze er naar uit kijken.

De wereldtour is inmiddels uitgebreid: de shows in de Verenigde Staten zijn bekend gemaakt. Op 30 december houdt ADAMS een one-man show in Black Bear Bar in New York, op 1 januari speelt het tweetal op Ichibancon in Concord om een dag later op MRA in Knoxville te spelen.

Het tweetal is momenteel bezig met het filmen van een muziekvideo. Wanneer deze uitgebracht gaat worden, is nog niet bekend.

Op 3 december treedt ADAMS op in de P60. Tickets (Normale, VIP Upgrade) zijn nog steeds verkrijgbaar. De fanclub meet in Brussel is geheel uitverkocht.

Bron: ADAMS, HIGHFeeL

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?