Kerstevenement Neko Neko Ni maid café

nekonekoni_logoNeko Neko Ni  vond het tijd om te gaan voor een evenement in de kerstsfeer. Op zaterdag 19 december 2015 brengen ze dit idee naar de buitenwereld om mee te maken. Maids in speciale kerstoutfits, klinkt leuk! Maar ook hun menu zal aangepast zijn aan deze tijd van het jaar!

Bij Neko Neko Ni werd een kerstprogramma samengesteld. In hun café zal het dan mogelijk zijn om een heerlijke kerstmenu te verorberen, om de maids  te zien optreden, om spelletjes te doen en om karaoke te zingen. Alles voor een gezellige avond samenzijn! Dit nog vergezeld met de kerstsfeer, inclusief cadeautjes, kerstman en een grab-bag spel. Als kers op de taart hebben ze ook gedacht aan een wensboom.

De inkom voor deze hele gezellige avond bedraagt slechts € 5,00 en je kan dan aan al de bovenstaande activiteiten deelnemen. Betaling kan aan de deur zelf, echter wordt er wel gevraagd om gepast geld mee te brengen. Enkel goshuujin-sama en ojou-sama die hebben gereserveerd voor de maid café sessie zal er bovenop volledig gratis toegang zijn tot de rest van de activiteiten.

Reservatie is mogelijk door een bericht te sturen via de facebookpagina van Neko Neko Ni Maid Café met daarin vermeld: je naam, telefoonnummer en welke sessie je zal aanwezig zijn alsook met hoeveel goshuujin-sama en ojou-sama je zal deelnemen. Voor groepen groter dan 4 personen, graag even melden zodat er een geschikte tafel verzien kan worden. Uiteraard krijgen zij die gereserveerd hebben voorrang voor de tafeltjes!

De verschillende sessies vinden plaats op deze uren: 17.00 tot 19.30 uur Sessie 1 19.30 tot 21.30 uur Sessie 2 17.30 tot 22.00 uur Kerst activiteiten.

Kort samengevat: Wil jij een superkerst op 19 december 2015? Dit kan voor slechts € 5,00! Het kerst evenement van Neko Neko Ni Maid café vindt plaats in het lyceum Rotterdam voor kunst, wetenschap en ondernemen, met als adres Beukelsdijk 91. Reservatie is aangewezen!

Toevoeging: gezien de sessies op zaterdag 19 december vol zijn, is er op vrijdag 18 december nog een sessie mogelijk! Meer informatie op de Facebookpagina!

Bron: Neko Neko Ni maid café

Dj Robintje

Hallo allemaal! Dj Robintje hier, Global Moderator op avo-forum. Mijn bijdragen aan de blog zullen uit enkele totaal verschillende dingen bestaan. Van persoonlijke stukjes (beantwoorden van vragen), tot concert beschrijvingen, en nieuwtjes en ontdekkingen in de muziek/anime/drama's. Nieuwe vragen zijn zowel hier, als op het forum welkom!

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?