New Asion komt met een Christmas Hangout

Op vrijdag 11 december houdt New Asion een Christmas Hangout in Rotterdam. Het evenement is geschikt voor iedereen die een liefhebber is van anime, comics, gaming en/of KPOP.

newasionxmashangout2015

De Christmas Hangout gaat om 12.00 uur van start en er zullen diverse activiteiten zijn, zoals anime viewing, gaming, workshops en 3 rondes van giveaways.

Welke anime er te zien zal zijn, wordt nog in het midden gelaten, maar het zal hoogstwaarschijnlijk een recente anime zijn. Daarnaast gaan er workshops origami en zwaard decoreren gegeven worden. Er zullen een aantal standjes staan en een photobooth. Maar dit is nog niet alles! Voor updates rondom het evenement, bekijk het Facebookevenement of de website van New Asion.

New Asion Christmas Hangout vindt plaats in Winkel 22, te vinden in Winkelcentrum Alexandrium in Rotterdam. Belangrijk om te weten: toegang is gratis.

Bron: New Asion

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?