Fundraising REALove Shota Yokoyama

Kort na het plotselinge overlijden van Shota Yokoyama (beter bekend als onder andere de gitarist van ADAMS en CEO van HIGHFeeL) is er een fundraising gestart om Aurélie (partner van Shota) en Shota’s familie te ondersteunen.

Shota op Schiphol Airport, voor het interview van AVO Blog in 2014 (Foto door: Francisca Hagen, AVO)

De fundraising draagt de naam REALove, een samenvoeging van liefde en het subbedrijf van HIGHFeeL REALive. Volgens de organisatrice zal ‘onze woorden en bescheiden donaties’ niet de leegte vullen en het verdriet verdwijnen. Maar wel is er hoop dat het hen zal helpen om dit alles te overwinnen.

De fundraising verloopt via de Franse website Leetchi en deze website accepteert creditcards (Visa, MasterCard en Bleue). Gezien niet iedereen een creditcard bezit heeft AVO het volgende afgesproken met de organisatrice van deze fundraising. Iedereen die een bedrag wil doneren, kan via PayPal het bedrag doneren en sturen naar ln.go1508562421lb-ov1508562421a@ofn1508562421i1508562421 (kies voor geld sturen naar familie of vrienden, gezien het om een donatie gaat). Laat in een bericht weten dat het een donatie is voor Shota door middel van de term REALove en indien je wil mag je je naam erbij vermelden. 1 keer per week maak ik het geld over naar diegene die de fundraiser is gestart en zal diegene bij de berichten de melding plaatsen wanneer het geld is binnengekomen. Daarbij kan jouw naam genoteerd worden met eventueel het geldbedrag.

Het is geen verplichting om geld te doneren. Maar mocht je iets willen doneren, dan is € 5,00 al een mooi bedrag om te doneren. Alle euro’s tellen mee en helpen in het steunen Aurélie en Shota’s familie. Momenteel kan er gedoneerd worden tot en met 31 december. Mocht dit verlengd worden, dan wordt dit aangegeven.

Na het plotselinge overlijden van Shota moest de rest van de wereldtour, die overigens net van start was gegaan, geannuleerd worden. Daarnaast was er net een nieuwe best of CD uitgebracht met de titel ORIGINAL LOVE. Deze merchandise is net in de verkoop gegaan via de HIGHFeeL webshop.

Meer informatie over de fundraising kan hier gevonden worden: http://www.leetchi.com/c/realove-shota

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?