Show SPYAIR in Parijs verplaatst naar andere locatie

Japan FM heeft laten weten dat het concert van SPYAIR, die gepland stond op zaterdag 26 maart in Le Bataclan, zal plaatsvinden op een andere locatie. Die locatie is nog steeds in Parijs, namelijk La Machine du Moulin Rouge. De deuren openen om 19.00 uur en het optreden vindt plaats om 20.00 uur.

spyair-parijs-2016

Na de terreuraanslagen van afgelopen 13 november in Parijs en Le Bataclan is het momenteel nog niet mogelijk om concerten te laten plaatsvinden op die locatie. De band heeft besloten om het concert door te laten gaan op dezelfde datum, in de herinnering van de slachtoffers.

De tickets die gekocht zijn, blijven geldig en de VIP tickets zijn uitverkocht. Vanaf morgen is het weer mogelijk om kaartjes te kopen voor het concert via deze website!

Bron: persbericht Japan FM

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?