The GazettE op wereldtour in 2016

The GazettE heeft bekend gemaakt om in 2016 op wereldtour te gaan. De tour draagt de titel DOGMATIC -TROIS- en gaat in april van start in Mexico. Uiteindelijk zullen de mannen in Noord en Zuid Amerika plaatsvinden, Azië en Europa optredens hebben.


thegazette_worldtour16

Op maandag 11 januari gaat de kaartverkoop van start voor de shows in Parijs, Keulen en München. De reguliere tickets kosten € 59,00 en zijn exclusief servicekosten. Daarnaast zullen er VIP kaarten zijn voor de prijs van € 149,00 exlusief servicekosten. Bij een VIP kaartje krijg je extra’s als een andere ingang, vervroegd toegang, een mogelijkheid om een high five te geven aan de bandleden van The GazettE, een exclusief t-shirt vormgegeven door Ruki en alleen voor VIP ticket houders en een VIP gedeelte vooraan bij het podium.

De band is momenteel op tour in Japan om hun laatst uitgebrachte release DOGMA te promoten. The GazettE heeft inmiddels een nieuwe single aangekondigd, namelijk UNDYING, en is bezig met het project Dark Age.

Bron: The GazettE, Weird World Booking

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?