NIA (New Improve Ansia) Europese Tour 2016

De rock band NIA (New Improve Ansia) gaat op Europese tour in april van dit jaar. De tour wordt georganiseerd door REALive, de subdivisie van HIGHFeeL. De band gaat voor het eerst naar Europa.

NIA-2016

Vrijdag 8 april: Bar Live 301 – Roubaix, Frankrijk
Zaterdag 9 april: TomoCon – Oss, Nederland
Zondag 10 april: Le Garage – Luik, België
Vrijdag 15 april: Secret Place – Montpellier, Frankrijk
Zaterdag 16 april: Mang’Azur – Toulon, Frankrijk
Zondag 17 april: Le Klub – Parijs, Frankrijk
Vrijdag 21 april: Voodoo – Warschau, Polen
Zaterdag 22 april: Cortina Bob – Berlijn, Duitsland
Zondag 23 april: Headcrash – Hamburg, Duitsland

Een dagticket voor TomoCon is momenteel te koop en kost € 14.99 en aan de deur € 19,99. De kaartverkoop voor de show in België start op maandag 1 februari.

NIA vormde in 2007 onder de naam auncia op de platenlabel Red List Entertainment, in 2009 kwam de band met hun eerste commerciële release. De band besloot in 2011 te pauzeren en kwam twee jaar later terug als ANSIA, de laatste naamsverandering vond plaats in november 2015 waarbij de band de naam veranderde naar NIA. Door de jaren heen heeft de band opgetreden als acteurs in films en drama’s zoals HANA-KANZASHI en Jyu-ni seiza no girl friend, diverse liedjes gemaakt voor TV shows en films em model gestaan voor modemerken en stonden onder andere in de SHOXX, Cure en SHIBUYA 109 Men’s Fashion Brand. De band zal tijdens de tour een CD uitbrengen met oude en nieuwe tracks van de band, daarnaast brengt de band op 24 februari de nieuwe single PRAYER uit.

Bron: REALive

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?