Fotoverslag: SQUEEKERS 2015

De eerste editie van SQUEEKERS vond plaats op zaterdag 27 juni 2015 in een oud schoolgebouw aan de Rauwenhoffstraat in Rotterdam. Dat het plaatsvond in een oud schoolgebouw vond ik wel wat hebben, gezien ik zelf werkzaam ben bij een wijkbedrijf die een oud schoolgebouw gebruikt als standplaats. Ik vind dat het zo zijn charmes heeft, maar misschien ben ik gewoon bevooroordeeld!

Wat opviel was dat SQUEEKERS vooral knus was, in de grootste ruimte waren zelfs banken aanwezig om rustig te kunnen zitten. Het gaf een huiskamersfeer met zich mee, wat ik zelf best wel fijn vond. Verder waren er een aantal aparte kamers voor onder andere Honey Garden en workshops. Daarnaast hebben de maids van Cherry Pie een leuk optreden gegeven en was de panel van The Gentlemen’s League interessant. Het evenement was klein, maar fijn! Het was een prima evenement om rustig iets bij te wonen, mee te doen met workshops of luisteren naar panels, maar ook om bij te praten met bekenden. Ook kwam wel degelijk naar voren dat SQUEEKERS echt het evenement is voor creatieve mensen, met nadruk op fanfiction, -art, -girls/boys.

De volgende editie van SQUEEKERS staat al op de planning, namelijk op zaterdag 28 mei op een nieuwe locatie: Huis van de Wijk de Brink in Rotterdam.

Fotografie: Francisca Hagen

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Eén gedachte over “Fotoverslag: SQUEEKERS 2015

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?