coldrain in mei op tour in Europa

coldrain heeft bekend gemaakt dat ze in mei gaan touren in het Verenigd Koninkrijk en Europa als headliner. De band komt langs in Belgie op 12 mei en Nederland op 19 mei.

Tijdens de tour zullen een aantal speciale gasten langskomen voor optredens. Wie dat gaat zijn zal de band snel bekend maken. De kaartverkoop van de shows gaan van start op woensdag 2 maart 2016 vanaf 09.00 uur.

coldrain-may2016tour

In Nederland komt coldrain optreden in Gebr. de Nobel in Leiden. De show – die plaatsvindt op donderdag 19 mei – kost € 15,00. De deuren openen op de dag zelf om 19.30 uur en het concert eindigt om 23.00 uur. Supportband voor deze show is de Amsterdamse metalcore band The Charm The Fury.

De band is maar druk met touren, coldrain heeft in maart een tour gepland staan door de Verenigde Staten. In oktober bracht de band hun vierde studio album VENA uit.

Bron: coldrain

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?