The Instrument Room presenteert traditioneel Japans concert

Op zaterdag 12 maart zal er voor de zesde keer een The Instrument Room zijn, dit keer zal er traditionele Japanse muziek te horen zijn. Naomi Sato zal de sho bespelen en Harrie Starreveld de shakuhachi. Beide instrumenten kwamen naar Japan van China in de 8ste eeuw.

theinstrumentroom6

Dit evenement zal een meditatie concert zijn met een lezing. Het is belangrijk om op tijd aanwezig te zijn. De deuren gaan open om 16.00 uur en dan zal Efemeer earthenware en Kizuna thee serveren. De prijs is een donatie. Om 17.15 uur zal het eerste concert zijn met daarna een korte lezing. Om 18.00 uur is er een pauze met thee met daaropvolgend het tweede deel van het concert. Om 18.45 uur zal er geeindigd worden.

The Instrument Room is een intieme concertserie en podium in Amsterdam, met ruimte voor experimenten. Het is opgestart door The Bookstore Project.

De locatie is The Shelf, te vinden aan Ernest Staesstraat 41 in Amssterdam. Toegang voor dit evenement is gratis.

Bron: The Instrument Room

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?