OshareCon 2016: knus, vol met muziek en fashion!

De tweede en meteen ook de laatste editie van OshareCon had weer een gevuld programma met vooral fashion, maar ook muziek! OROCHI, Murasaki Mahou, SATSUKI en uiteindelijk de muziek van Deshima Sounds zorgden ervoor dat het publiek uit hun dak kon gaan, met tussendoor interessante en leuke fashion shows, aangevuld met interessante workshops. Er was daarbij voldoende ruimte om te socializen, dat maakte de locatie en dus ook de conventie heel knus. Kort na afloop van OshareCon 2016 werd bekend dat dit de laatste editie was. Dat is jammer, gezien er mode uit Japan nog altijd even boeiend blijft en best wel bemind wordt door Nederland. Dat het aangevuld werd door live-optredens heb ik vanaf de eerste editie van OshareCon alleen maar toegejuicht. Ook tijdens de 2016-editie werd er door het publiek goed genoten van livemuziek. Ik weet zeker dat er in de toekomst nog genoeg evenementen gaan plaatsvinden die de Japanse mode omarmen, alleen heten deze evenementen geen OshareCon. Ik heb genoten. Dankjewel.

Setlist OROCHI op Osharecon:

Tennyo
Yunagi
Fushicho (Phoenix)
Konohana Sakuyahime

Hannya
Kasuga
Urara
Hyakkaryouran

Sakura

Setlist SATSUKI op Osharecon:

-SE-
1. TWILIGHT
2. ROMANCE
3. Lily
4. NVN
5. ARTEMIS
6. SELENE
7. Fate
8. MALACHITE

encore
1. ECLIPSE
2. Guren no yumiya

Foto’s door Kuro en Francisca Hagen

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?