SCANDAL komt naar De Melkweg

Vorige maand werd bekend dat SCANDAL weer een Europese tour gepland heeft staan en dat Nederland op de planning staat. Inmiddels is bekend dat tourorganisatie B7KLAN de tour heeft georganiseerd en weten we ook in welke Europese podia de meiden gaan optreden.

Voor Nederland is het De Melkweg geworden! De show start op zaterdag 10 september om 20.00 uur, de deuren openen om 19.00 uur en er is een mogelijkheid om als VIP naar binnen te gaan en dat is om 18.00 uur.
Er zullen daarom ook twee soorten kaartjes verkocht worden. De reguliere kaartjes komen rond de € 35,00 te zitten. Hou rekening met de servicekosten en maandabonnement die je erbij moet kopen. Een VIP kaartje kost rond de € 65,00 en daarmee kom je vervroegd de zaal binnen, kun je een high five geven aan de meiden van SCANDAL en krijg je een speciale poster.

De kaartverkoop begint op vrijdag de 13de vanaf 18.00 uur.

Bron: B7KLAN

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?