PLASTICZOOMS maakt videobericht voor Europese fans

Volgende week vrijdag gaat de Europese tour van PLASTICZOOMS van start, helemaal in de mooie stad van Den Haag! Speciaal voor deze tour en de fans heeft de band een videobericht gemaakt.

Alle tourdata staan hier op een rij. Voor de show in Den Haag is het belangrijk te weten dat er geen online kaartverkoop is, maar alleen aan de deur. Voor die € 8,00 zie je ook de band Shoshin live! Ook handig om te weten is dat De Vinger een tijdje terug is verhuisd naar de volgende locatie: Loosduinsekade 725. Mocht de show in Nederland je flink bevallen zijn, dan kun je de dag erop direct naar Brussel om gratis naar de liveshow te gaan in Rock Classic. Naast PLASTICZOOMS krijg je de band Ulster Page te zien. Mocht je er dan nog niet genoeg hebben, dan kun je de band achterna touren of mocht dat iets te ver zijn, dan is zondag 29 mei nog een optie. Dan treedt PLASTICZOOMS op in Le Garage in het mooie Luik. Kaartjes kunnen online verkregen worden via HIGHFeeL.

Ook wel een leuk iets: AVO wordt op 16 mei 13 jaar, laten we het vieren tijdens het concert van PLASTICZOOMS!

Bron: HIGHFeeL, AVO Events & Promotion

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?