Winactie: Maak kans op een manga tas van EnChantalled

Voor diegene die regelmatig naar conventies gaan moeten de stand van EnChantalled zeker een aantal keren tegengekomen zijn. EnChantalled is eigenlijk Chantal Visser en zij is manga illustrator. Bij de stands en de webwinkel zijn diverse manga en anime gerelateerde spulletjes te koop, denk maar aan t-shirts, sleutelhangers, stickers, telefoonhoesjes, ansichtkaarten en tassen. Deze zijn allemaal gericht – zoals Chantal zelf zegt – voor meiden van 0 tot onsterfelijk die hun vrolijkheid en voorkeur voor manga/kawaii willen uitdrukken, maar zich ook tegelijkertijd vrouwelijk willen voelen.

Winactie AVO blog birthday met EnChantalled

Chantal startte met EnChantalled, omdat haar opviel dat er geen manga- en anime shirts voor vrouwen te koop zijn in Nederland, daarnaast lijken de shirts die wel te koop zijn meer gericht op mannen evenals het model. Chantal besloot hierop in te spelen en begon met het verkopen van shirts met eigen designs. Al snel begon ze met een kindercollectie met manga en kawaii prints. Inmiddels is haar assortiment flink uitgebreid met leuke en ook schattige producten.

Speciaal voor de 13de verjaardag van AVO mag AVO Blog een manga tas weggeven van Katmeisje. De tassen zijn nieuw in het assortiment van de winkel! Een superleuke tas om te gebruiken bij diverse gelegenheden.

Wat moet je doen om te winnen?

– Geef een like aan de pagina’s van AVO Blog en EnChantalled.
– Vertel in een reactie hieronder waarom je moet winnen.
– Deel de winactie via Facebook (zie de AVO Blog Facebookpagina).

Extra mogelijkheden zijn volgen via twitter, tweets uitsturen en ons volgen op YouTube. Dat laatste is vooral leuk om te doen, omdat er de komende weken video’s online komen onder het mom van #13jaarAVO! (AVO feliciteren kan nog steeds!)

Doe je dit alles via de welbekende Rafflecopter? Dan maak je kans op de mooie manga tas van EnChantalled!

a Rafflecopter giveaway

De winnaar wordt bekend gemaakt op maandag 30 mei! Succes!

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

3 gedachten over “Winactie: Maak kans op een manga tas van EnChantalled

 • 24 mei, 2016 om 07:15
  Permalink

  wat een mooie tas van enchantalled! Natuurlijk kan mijn outfit nooit genoeg anime en manga invloeden hebben. Deze tas zou een hele mooie eyecatcher zijn.

  Reactie
 • 24 mei, 2016 om 21:33
  Permalink

  Ik ben er nu al verliefd op! ^^ ik zou hem zou graag willen, ook handig voor school en meer. xD so.. need it~!

  Reactie
 • 31 mei, 2016 om 10:54
  Permalink

  Bedankt iedereen die meegedaan heeft! En bedankt voor de leuke reacties over de tas! :D Aniek H. gefeliciteerd! En iedereen die niet gewonnen heeft: ik neem deze tas en nog andere manga tassen mee naar Animecon en Abunai. Daarnaast is ie natuurlijk ook te krijgen via de webshop http://www.enchantalled.nl en krijg je als je je inschrijft voor de nieuwsbrief 10% korting :) Dat scheelt weer iets, toch? Hele fijne dag nog.

  Reactie

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?