Terug naar school tijdens vijfde editie Chibi Hangout

De organisatie achter Chibi Hangout heeft een nieuwe datum bekend geprikt voor de vijfde editie: zondag 17 juli. Het gaat een Classroom Edition worden. Geschikt voor iedereen die school mist tijdens de zomervakantie of heimwee heeft naar die mooie schooltijd!

chibihangout-school

Chibi Hangout begon in augustus 2015 met een eerste editie en is een kleine indoor cosplay hangout die minstens één keer met 2 á 3 maanden gehouden wordt in Rotterdam.

Tijdens zo’n hangout is het mogelijk om mensen te ontmoeten, maar ook te gamen, meedoen met DDR, knutselen, tekenen, karaoke, bingo en meer. Voor diegene met een interesse in cosplay, anime, games en gezelligheid is dit een mooie kans om je vrienden te ontmoeten, maar ook nieuwe mensen te ontmoeten.

De vijfde editie van Chibi Hangout duurt van 11.00 tot 20.00 uur en entree kost € 5,00. De locatie is te vinden aan de Dreef 71 in Rotterdam.

Bron: Chibi Hangout

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?