Gezocht: Mensen met een passie voor zingen voor ANISONG COVER PROJECT

Alle zangers en zangeressen opgelet! HANEDA INTERNATIONAL ANIME MUSIC FESTIVAL is via HAF RECORDS op zoek naar iedereen die kan zingen voor het ANISONG COVER PROJECT!

Mocht je iemand zijn die graag Japanse liedjes zingt en de uitspraak in het Japans onder de knie hebben, dan is dit je kans om mee te doen. Dit is niet zomaar een project, mocht je uitgekozen worden als één van de zangers, dan kun je zelfs er geld aan verdienen. Want het project zal er voor zorgdragen dat de winst wordt verdeeld. Het is een geweldige manier om zelfs meer kans te maken om uiteindelijk originele animeliedjes te kunnen zingen. Wat te denken aan de mogelijkheid om uiteindelijk te kunnen debuteren in Japan?

De eerste stap kun je nemen door deel te nemen aan dit project. Iedereen is welkom om mee te doen, ongeacht nationaliteit, leeftijd en geslacht. Je mag ook zoveel mogelijk liedjes kiezen om aan te leveren als demo. De lijst is met alle liedjes waar toestemming voor gegeven om te coveren is hier te vinden. Aanmelden kan tot en met 15 augustus 2016 en dat doe je via deze pagina.

Alle eisen, maar ook wat je ervoor terugkrijgt is hieronder te lezen:
AnisongFlyer1

HANEDA INTERNATIONAL ANIME MUSIC FESTIVAL is een jaarlijks internationaal festival welke al een aantal jaren wordt gehouden op het vliegveld van Haneda in Tokyo. Hier worden diverse optredens gedaan door Japanse artiesten, maar de organisatie nodigt ook graag muzikanten uit andere landen uit, maar ook cosplayers.

Bron: HAF

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?